FLERE OG FLERE UNGE OVERVEJER AT INVESTERE.
Gør det nemt med
Investeringskonto FRI

Får du ikke nok ud af dine surt opsparede penge?
Så investér

Oplever du, at det ikke rigtig kan betale sig at spare op? Og overvejer du at investere? Men har du svært ved at komme i gang, fordi du ikke orker besværet?

Vi har løsningen. Investeringskonto FRI er en ny type opsparingskonto, hvor du i stedet for renter får afkast fra investering i primært aktier og obligationer. Du slipper for selv at investere. Det ordner vi nemlig for dig.

 • Få opsparingen til at vokse over tid
 • Fri for besværet med at investere selv
 • Ingen binding – hæv igen, når du vil

Få økonomisk frihed senere.
Investér dine penge nu

Med Investeringskonto FRI vælger du selv, hvor meget og hvor ofte du vil spare op. Du flytter simpelthen bare beløbet over til din investeringskonto, når det passer dig. Du behøver altså ikke gå all in med et stort eller fast investeringsbeløb. Men overvej at overføre noget hver måned fx 500 eller 1000 kr.

 • Vælg selv, hvor meget og hvor ofte
 • Se dine penge vokse
 • Selv små beløb bliver til noget
 • Hæv igen, når du vil

Du skal betragte indbetaling på Investeringskonto FRI som en hvilken som helst anden investering i værdipapirer. Og ingen investering i værdipapirer er risikofri. Hvis du ikke ønsker at tage nogen form for risiko, anbefaler vi andre løsninger end investering i værdipapirer.

Inden Investeringskonto FRI bliver stillet til rådighed for dig, skal du sammen med din rådgiver fastlægge din investeringsprofil, og den investeringsprofil afspejler din risikoappetit, investeringshorisont m.v.

Velkommen til
enkel og nem investering

Vi har udviklet Investeringskonto FRI til dig, der ikke gider alt besværet med at investere selv, men som gerne vil have mere ud af din opsparing.

Det er nemt at komme i gang, og derefter kører det bare, uden du behøver at bekymre dig om det. Det gør de professionelle investeringseksperter nemlig. De arbejder for, at du får så meget som muligt ud af din investering.

Du får naturligvis grundig rådgivning inden, så du kan føle dig helt tryg.

 • Nemt at komme i gang
 • Investér for selv små beløb
 • Slip for alt besværet
 • Eksperter plejer din opsparing

Nemt overblik i din mobilbank

Konkurrencedygtigt afkast

Hæv når du vil

Så nemt
kommer du i gang

Tag fat i din rådgiver, og få en snak om investering og Investeringskonto FRI.

Det er selvfølgelig dig, der bestemmer, om du vil gå videre. Du kan også starte med et kig på vores ‘Investering for begyndere’.

 • Få personlig rådgivning, før du starter
 • Vælg selv, hvor meget og hvor ofte
 • Se dine penge vokse
 • Hæv igen, når du vil

INVESTERING FOR
BEGYNDERE

Hvad er risikospredning?

Det handler om at sprede sine investeringer over forskellige investeringstyper, lande og sektorer. Så hvis det går skidt et sted, er skaden begrænset og kan opvejes af succes andre steder.

Hvad er værdipapir?

Et værdipapir er et købsbevis, der er dit bevis for, at du har ejerskab eller har et tilgodehavende. De mest kendte værdipapirer er aktier, obligationer og investeringsbeviser.

Hvad er udbytte?

På samme måde, som når virksomheder udbetaler en del af overskuddet som udbytte til aktionærerne, kan investeringsforeninger udbetale udbytte til investorerne. Der er regler for, hvad der kan udloddes i udbytte, og det vil variere fra år til år afhængig af udviklingen på de finansielle markeder. Eventuelt udbytte udbetales én gang årligt. Kursen på investeringsforeningsbeviset vil typisk falde med, hvad der svarer til udbyttebetalingen.

Hvad er afkast?

Afkast viser, hvor meget din investering samlet er vokset eller har tabt i værdi og kan altså både være positivt og negativt. Det afhænger af kursudviklingen på dine værdipapirer.

Hvad er bæredygtig investering?

Bæredygtig investering handler om at forholde sig til sociale, miljømæssige og ledelsesmæssige forhold, når man investerer. Det er ikke nok kun at få et godt afkast. Det skal også ske på en samfundsansvarlig og bæredygtig måde.

Hvad er risikoprofil?

Risikoprofil handler om, hvor stor risiko du har lyst til at løbe. Din risikoprofil afhænger af, hvor store kursudsving du kan acceptere og din tidshorisont. Jo længere tid der er til, du forventer at skulle bruge pengene igen, jo større kursudsving vil du ofte kunne acceptere. Tommelfingerreglen er, at jo større risiko du løber, jo mere kan du vinde eller tabe. Afkast og risiko går hånd i hånd.

Hvad er en investeringsfond?

Investerer du i en investeringsfond, er din investering fordelt på en masse forskellige aktier og obligationer. Det sikrer dig en god risikospredning. Og så kan du vælge imellem forskellige investeringsfonde med hver deres niveau af risiko, så du finder den investeringsfond, som passer bedst til netop din risikoprofil.